Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over Chalet Schöne Aussicht? Neem dan gerust contact op d.m.v. het onderstaande formulier. Uiteraard kun je ook bellen of whatsappen op tel.nr. + 31 6 10 520 429 of een e-mail sturen. Alvast bedankt!

 

   

  Over de eigenaar

  Beste lezer,

  Opgegroeid in een familie van skiërs, heb ik al in mijn jonge jaren een passie voor deze mooie sport ontwikkeld. Hoewel ik me in alle bekende wintersportlanden goed kan vermaken, ben ik in het bijzonder verknocht geraakt aan de Oostenrijkse Alpen. De prachtige beboste bergen, gemoedelijke sfeer en vriendelijke bewoners hebben mij steeds weer doen terugkeren. Zo vaak, dat ik langzaam begon te dromen van mijn ‘eigen chalet in de Alpen’.

  Uiteindelijk heb ik in 2017 de grote stap gezet en een chalet gekocht. In de eerste maanden werd ik diverse malen door buurtbewoners gecomplimenteerd met mijn “schöne Lage” en “schöne Aussicht”. Dit heeft me doen beseffen dat ik best trots mag zijn op mijn ‘eigen chalet in de Alpen’ en haar mooie locatie, en daarom heb ik het ‘Chalet Schöne Aussicht’ genoemd.

  Je bent van harte welkom!

  Met een hartelijke groet,

  Arjan Hoogenboom